Friday, February 8, 2013

Cute and Funny Quotes For Valentine's Day 2013

Valentine's Day is fast approaching. Well it's a day for everyone. I'm sure, most of us, if not all, are excited for the coming of this special day especially those who are lovers. It's LOVE that is the main subject for this celebration. This word is very known to us but it has different connotations to every person based on his experiences.

Here are some of the cute, sweet and funny love quotes. Well they are not only cute and funny, but they also make sense...
"Gravitation can not be held responsible for people falling in love."
Albert Einstein

"In the arithmetic of love, one plus one equals everything, and two minus one equals nothing."
Mignon McLaughlin

"Life is the flower for which love is the honey."
Victor Hugo

"Love is a tickle around the heart that you can't scratch."

"Love doesn't make the world go round; love is what makes the ride worthwhile."
Elizabeth Browning

"Sometimes I wish I were a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts."

But not all love stories have a happy ending. Being in love sometimes hurts you. But it doesn't mean you will stop loving and won't open your heart to others anymore. Moving on is the best solution because at the right time and at the right place, you will meet the right person who will make you happy.

"Marriage is like vitamins, we supplement each other's minimum daily requirements."
Kathy Mohnke

And when two people are too in love with each other, they end up in marriage where they are bound as one that no one and nothing can make them apart. 

Thursday, February 7, 2013

Can You Say This To Your Valentine?

Can You Say This To Your Valentine?

"I was wondering if you could lend me money for the perfect Valentine's Day date I  want to take you on."

"I'd love you even if you were so ugly that everyone died."

"Kiss me..."

Wednesday, February 6, 2013

Which One Are You?

Which one are you?

"The one who laughs first is the slowest. The one who laughs last has the dirtiest mind."

Monday, February 4, 2013

A Funny Truth


"Not everyone has your brains. Some People are smart."

Saturday, February 2, 2013

Where Is The Ashtray?

Find the ashtray in this picture. Hey! Do not be misled! Look for the ashtray....the ashtray...

Greek smoking

Funny Puzzles You Shouldn't Ever Miss!

Have you ever tried answering mind-blowing puzzles before? Well, you got to try this very EXCITING, ENTERTAINING and CHALLENGING puzzle as well! And maybe you have also answered some of them...If so, let's see how well you can recall.

Just scroll down slowly and please be honest.... GOOD LUCK!!!


1. ------------

Answer: man overboard 

How do you find it? Try the next one...

2. ------------



Answer: I understand 

Want to try again? How about this:

3. /r/e/a/d/i/n/g/ 


Answer: reading between the lines

Oh! But don't give up yet. There are more... Try your luck!


Answer: cross road 


Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.

5. cycle

Answer: tricycle 

Hahaha! Have you figured it out?

Next one... 

6. ------------


Answer: two degrees below zero 

C'mon give it a little thought ! !

7. knee 

Answer: neon light

( knee - on - light ) 

  It's not bad. You can still prove you are smart if you can answer this:

   feet feet feet feet feet feet 

Answer: six feet underground 

Oh no, not again ! ! 

9. he's X himself 

Answer: he's by himself 

Now you are messing up big time. 

10. ecnalg 

Answer: backward glance 

Give it another try... 


11. death ....... life 

Answer: life after death 

Give it another try...

12. abababababababababababababababababababab...

Answer: long time no 'C'

Ohhh...Okay last chance .................... 

13. THINK 

Answer: think big ! !